Careers

Hotel Budva - Raspisujemo potrebu za kandidatima na sledećim pozicijama:

  • Kuvar vođa smjene

U potrazi smo za osobom koja ima najmanje 5 godina iskustva na vodećim pozicijama u kuhinji; koja ima organizacijske sposobnosti; uživa u spremanju A La carte jela; obožava da bude primjećena od strane gostiju i uživa u personalizaciji svakog spremljenog obroka kao i da može da nesmetano radi pod pritiskom. Poželjno znanje engleskog jezika.

  • Roštilj majstor

Potrebni su nam roštilj majstori,iskusni u pripremi i pečenju, za naš specijalizovani restoran u sklopu Hotela. Poželjni su kandidati pedantni u radu, dobrih organizacionih sposobnosti i vedrog duha. 

  • Pomoćna radnica u kuhinji

Potreban nam je je vrijedna i snalažljiva osoba, kojoj neće pasti teško održavanje besprekorne higijene u kuhinji, kao ni pomoćni poslovi, a uz to spremna je da uz naše kuvare savlada abecedu kuvanja jednostavnih jela, pripreme doručka i slično.
Iskustvo nije presudno za odabir odabir ovog profila.

  • Konobar

Kandidat za ovu poziciju pored poznavanja načina usluživanja mora: imati izražen osjećaj za pristojnu i ljubaznu komunikaciju; nesebično darivati osmjeh i poštovanje svakom gostu; donijeti od kuće kulturu ponašanja koju ćemo primjetiti i cijeniti; ostavljati poseban utisak svojim manirima; biti timski igrač uvažavajući kolege; poštovati sva pravila propisana internim dokumentima, biti sposoban da ostvariš komunikaciju na engleskom ili nekom drugom stranom jeziku.

  • Pomoćni konobar

Vaš posao se ogleda u ispomoći glavnom konobaru. Sve ono što očekujemo od konobara, takođe očekujemo i od Vas uz dodatni uslov da imate želju da učite, napredujete i dobijete i Vi svog pomoćnika u sledećoj sezoni.

  • Dorman

Osoba koja se raduje gostu i koja na gosta ostavlja prve impresije o hotelu. Vaš osmjeh i dobrodošlica su nešto što se podrazumijeva i što očekuju i gosti i menadžmet. 
Za to Vam je potrebna gostoljubivost, komunikativnost i dobro znanje engleskog jezika, urednost i naravno oskustvo dobrog šofera.

 

Svim kandidatima nudimo sledeće: dobru zaradu, smještaj i ishranu, redovnu isplatu zarade i pripadajućih doprinosa, mogućnost usavršavanja i napredovanja.

 

pdfBUSINESS STANDARDS

posalji biografiju

CONTACT ADDRESS

FOLLOW US

trip logo